Welke boeken neem jij mee op vakantie?

door Marco Derksen op 29 juli 2017

Jarenlang heb ik op Marketingfacts iedere zomer een lijst gepubliceerd met leestips voor de vakantie. Tot en met 2014 waren het vooral boeken die ik meenam in de koffer. Steeds meer zijn de boeken vervangen door ebooks, podcasts, documentaires en zelfs complete series en films die ik meenam op mijn iPad. Ook dit jaar ben ik de iPad weer aan het volladen om waarschijnlijk straks bij terugkomst tot de conclusie te komen dat ik daar slechts een fractie van heb gelezen.

Voor de liefhebbers toch mijn tips voor boeken en documentaires dit jaar:

Boeken die ik nu aan het lezen ben of nog op de stapel liggen:

En via Twitter en LinkedIn komen op dit moment nog veel meer suggesties binnen die ik hieronder zal verzamelen en zal uitwerken voor de leeslijst op Marketingfacts later deze week:

Voor dit najaar zie ik uit naar de volgende boeken:

To be continued

3 reacties

Beantwoord

Profielfoto
Rik Posthumus op schreef:

Progress: Ten Reasons to Look Forward to the Future (2016/17) door Johan Norberg

Beantwoord

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (994)
Contact