Welke boeken neem jij mee op vakantie?

Jarenlang heb ik op Marketingfacts iedere zomer een lijst gepubliceerd met leestips voor de vakantie. Tot en met 2014 waren het vooral boeken die ik meenam in de koffer. Steeds meer zijn de boeken vervangen door ebooks, podcasts, documentaires en zelfs complete series en films die ik meenam op mijn iPad. Ook dit jaar ben ik de iPad weer aan het volladen om waarschijnlijk straks bij terugkomst tot de conclusie te komen dat ik daar slechts een fractie van heb gelezen.

Voor de liefhebbers toch mijn tips voor boeken en documentaires dit jaar:

Hartmut Rosa – Leven in tijden van versnelling (2016):

Hartmut Rosa: Leven in tijden van versnelling

Lynda Gratton – The 100-Year Life (2016):

Lynda Gratton: The 100-Year Life

Kevin Kelly – 12 Inevitable Tech Forces That Will Shape Our Future (2016):

Kevin Kelly: 12 Inevitable Tech Forces That Will Shape Our Future

The Mind of the Universe (2017):

The Mind of the Universe

Lo And Behold: Reveries of the Connected World (2016):

Lo And Behold: Reveries of the Connected World

Boeken die ik nu aan het lezen ben of nog op de stapel liggen:

En via Twitter en LinkedIn komen op dit moment nog veel meer suggesties binnen die ik hieronder zal verzamelen en zal uitwerken voor de leeslijst op Marketingfacts later deze week:

Voor dit najaar zie ik uit naar de volgende boeken:

To be continued

3 reacties op “Welke boeken neem jij mee op vakantie?

Geef een reactie