Blog:

Lo And Behold: Reveries of the Connected World

door Marco Derksen op 3 september 2016

De documentaire Lo and Behold, Reveries of the Connected World van de Duitse filmregisseur Werner Herzog (oa Grizzly Man en Cave of Forgotten Dreams) onderzoekt het verleden, heden en de toekomst van het internet en hoe het de mens beïnvloedt in de huidige samenleving. Herzog komt in deze documentaire in contact met tal van verschillende personen gaande van pioniers van de technologische wereld zoals Elon Musk, Bob Kahn en Sebastian Thrun tot slachtoffers van radiatie van draadloze netwerken of van cyberpesten. Deze combinatie zorgt voor een zeer complex en contrasterend portret van onze moderne, verbonden maatschappij. Het toont hoe belangrijk en noodzakelijk de technologische vooruitgang is maar ‘Lo and Behold’ toont ook hoe dit een zeer zware tol kan eisen (via: Docville).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (978)
Contact