Hoe digitaal vaardig zijn Nederlanders?

door Marco Derksen op 3 juli 2022

Digitale vaardigheden worden de afgelopen jaren steeds noodzakelijker om succesvol te kunnen deelnemen aan de maatschappij. Toch is een deel van de Nederlandse bevolking onvoldoende digitaal vaardig. Dat versterkt ongelijkheid tussen jong en oud, hoog- en laagopgeleiden en mensen met een hoog en een laag inkomen. Maar hoe digitaal vaardig zijn Nederlanders eigenlijk? Over digitale vaardigheden schreef ik vaker op deze blog, maar dit recente overzicht van het Bibliotheeknetwerk (met uitgebreid literartuurlijst) wil ik jullie niet onthouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (994)
Contact