Jan Bommerez over de ideeën-economie

door Marco Derksen op 6 oktober 2014

Soms kom je een blog of video tegen die al jaren online staat, maar die je nu pas vindt of raakt. Zo kwam ik vanmorgen via Amy van Son op een videoverhaal van Jan Bommerez (gemaakt door Martijn van Osch). Jan Bommerez is schrijver en spreker. Voornaamste onderwerpen zijn de ideeën-economie, het vergroten van bewustzijn en flow. In dit gesprek uit 2011 praat hij over innovatie, creativiteit, social media, duurzaam ondernemen en onderwijs.

Waarom het mij nu vooral raakt is dat Jan hier de kern raakt waarom lineaire onderwijssystemen niet meer passen bij de huidige exponentiële marktontwikkelingen. Dat betekent dat we niet moeten proberen om iedereen hetzelfde te leren, maar dat we ieder individu moeten stimuleren zijn eigen passie en kracht te laten ontwikkelen. Pas dan zijn we in staat om de volgende stap naar exponentiële organisaties te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (990)
Contact