Carol Beer (Little Britain): "Computer says no!"

door Marco Derksen op 18 oktober 2013

Wie wel eens een lezing heeft bijgewoond over klantenservice, kent ongetwijfeld Carol Beer (David Walliams) uit de komische BBC-serie Little Britain. De serie lijkt in eerste instantie vooral te draaien om platte humor, maar bij nadere bestudering blijkt dat de sketches vaak slim in elkaar zitten en commentaar leveren op de samenleving. Carol Beer, één van de personages uit de serie, werkt achtereenvolgens als medewerkster voor een bank, het reisbureau Sun-Searchers en het St. John’s Hospital in Pennsylvania. Ze moet alles aan haar computer vragen, die blijkbaar steevast ‘nee’ antwoordt. Het laat op een hilarische manier zien hoe sommige organisaties zijn doorgeslagen in het volgen van regels. Via YouTube zijn nagenoeg alle sketches terug te kijken!

7 reacties

Beantwoord

Ook dit fragment ‘Terras’ uit de theatershow ‘Welcome to Paradise’ (W2P) van cabaretier Hans Sibbel (Lebbis) laat zien hoe het anders kan:

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (994)
Contact