Leading in a Hyperconnected World

door Marco Derksen op 17 oktober 2012

Living Cities, een consortium van financiële organisaties dat zich al meer dan 20 jaar bezig houdt met multidisciplinaire maatschappelijke vraagstukken, heeft een aardige video gemaakt waarin ze het belang van communicatie in een hyperconnected wereld schetsen. Ze onderscheiden daarin drie stappen: het analyseren van alle fases in de ‘knowledge life cycle’, de continue dialoog en het laten loslaten van de regie (via: Stanford Social Innovation Review).

Goede illustratieve video waarbij ik nog wel twee belangrijke aspecten mis: de specifieke rol van een organisatie (netwerkspeler) en de manier waarop die organisatie is ingericht (wat betekent dit voor organisatie- en technische infrastructuur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (993)
Contact