Rijks Innovatie Community webinars

door Marco Derksen op 30 april 2021

De Rijks Innovatie Community (RIC) is in 2018 opgericht om de kennis en best practices rondom innovatie te delen binnen de Rijksoverheid. De community begon vanuit twee ministeries en inmiddels is besloten dat de RIC een rijksbreed gedragen organisatie moet zijn, waarbij alle 12 departementen zijn aangesloten. Bij de RIC draait het om verbinden, kennisdelen en faciliteren met innovatie als uitgangspunt.

De website van de RIC bestaat uit een open en een besloten gedeelte. Het open gedeelte is voor iedereen toegankelijk die interesse heeft in innovatie. Het besloten gedeelte is voor leden van de community. De community is helaas alleen toegankelijk voor mensen die bij de Rijksoverheid werken en een e-mailadres van die organisatie hebben. Desalnietemin deelt de RIC veel informatie via innovatie bij het Rijk, het jaarlijkse INNOvember en de iRIC Webinars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (978)
Contact