Blog:

VPRO Zomergasten met Marleen Stikker

door Marco Derksen op 20 augustus 2018

Alhoewel er nog een paar gasten moeten komen, is de VPRO zomergast van dit jaar voor mij Marleen Stikker. Marleen is internetpionier, oprichter van de De Digitale Stad en mede-oprichter en directeur van de Waag Society, een onderzoeksinstituut voor kunst, technologie en samenleving.

Op de website van de Waag Society vinden we een overzicht van de fragmenten, met een korte beschrijving, zoals gekozen door Marleen Stikker voor de derde aflevering van VPRO Zomergasten van 2018. De uitzending is helaas niet meer online terug te kijken ivm beeldrechten. De uitzending is op de website van de VPRO wel terug te luisteren als podcast en op YouTube vinden we nog een samenvatting van 5 minuten. Voor eigen gebruik in het onderwijs voor AOG School of Management en HAN heb ik een kopie gemaakt van de hele uitzending.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (966)
Contact