The Mind of the Universe Learning Experience

door Marco Derksen op 29 april 2018

Mag iedereen jouw genetische code weten en ermee doen wat hij wil? Welke menselijke waarden zou je willen dat robots respecteren? Hoe kun je in de wetenschap de juiste vragen stellen, zonder dat wat je al denkt te weten je in de weg zit? Vind je dit interessante kwesties, dan zijn drie nieuwe online learning experiences misschien iets voor jou. Ze zijn gemaakt als spin-off van de tv-serie The Mind of the Universe, die de VPRO vorig jaar uitzond. Docenten van de TU Delft, de Universiteit Leiden en de Erasmus Universiteit Rotterdam begeleiden de deelnemers op afstand:

Voor wie het destijds heeft gemist, kan ik zeker ook The Mind Live: De Toekomst van de Verbeelding aanbevelen, de live slotavond van The Mind of the Universe dat VPRO eind vorig jaar samen met de Nederlandse Unesco Commissie en KNAW organiseerde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (990)
Contact