Blog:

Mary Meeker’s Internet Trends 2017

door Marco Derksen op 31 mei 2017

Het is een traditie dat venture capitalist en voormalig beursanalist Mary Meeker ieder jaar rond deze tijd komt met een soort van state of the internet. Voorheen deed ze dat vanuit Morgan Stanley, tegenwoordig doet ze dat vanuit Kleiner Perkins Caufield & Byers (KPCB). 22 jaar na haar eerste internetrapport, presenteerde Mary Meeker gisteren tijdens de Code Conference 2017 de internet trends van 2017 (pdf). De presentatie van vorig jaar is op Slideshare ruim 3,3 miljoen keer bekeken!

Video:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (987)
Contact