Blog:

Lucien Engelen: Hoe Apple een Academisch Medisch Centrum wordt

door Marco Derksen op 2 juni 2015

Afgelopen week was Lucien Engelen, Disruptive Impressionist en Director of Innovation REshape Center van het Radboud UMC in Nijmegen, gastspreker bij Media Villa Arnhem. Voor een volle bovenzaal in Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem hield Lucien Engelen een vlammend betoog over hoe de zorg nu en de komende jaren gaat veranderen onder invloed van technologie. Wat betekent dat voor de patient, wat betekent dat voor de zorgverlener en wat betekent dat voor de samenleving? Ga er rustig voor zitten en bekijk bovenstaande video van ongeveer een uur. Een must voor iedereen binnen en buiten de zorg. Een kritisch maar goed verslag van de avond is te vinden op de blog van Rijk Willemse.

Media Villa Arnhem is een maandelijks evenement dat elke laatste dinsdag van de maand plaatsvindt in Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem. Tijdens de avond wordt een specifiek thema behandeld waarbij we ons laten inspireren door een deskundige op het desbetreffende thema. Aansluitend is het mogelijk met elkaar de discussie te voeren en kennis met elkaar te delen. Ook interesse om een keer aanwezig te zijn? Meld je dan aan via onze Meetup!

Slideshare: Lucien Engelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (978)
Contact