Raffaello D’Andrea over de toekomst van robots

door Marco Derksen op 5 mei 2015

Als het gaat om de toekomst van robots, dan kom je al snel bij Raffaello D’Andrea, hoogleraar aan het Institute for Dynamic Systems and Control van het ETH in Zurich, Zwitserland. D’Andrea was mede-oprichter en chief technology advisor van Kiva Systems, het gerobotiseerde fulfillment systeem dat in 2012 door Amazon voor een bedrag van 775 miljoen dollar is overgenomen. Bekendheid kreeg D’Andrea vooral door zijn inmiddels meer dan 7 miljoen keer bekeken TED-talk waarin hij vliegende quadcopters demonstreert. Begin dit jaar had BCG een interview met Raffaello D’Andrea over de toekomst van robots.

1 reactie

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (993)
Contact