Blog:

Studium Generale over mens en technologie

door Marco Derksen op 3 mei 2015

Alle universiteiten in Nederland en sommige hogescholen kennen een afdeling Studium Generale. Studium Generale organiseert lezingen, discussies, cursussen en podiumprogramma’s op het gebied van wetenschap, kunst en cultuur. De activiteiten van Studium Generale zijn in de eerste plaats bedoeld voor studenten en medewerkers van de universiteit, maar ook andere belangstellenden zijn vaak van harte welkom. Met enige regelmaat verwijs ik in mijn colleges naar een relevante Studium Generale voor het betreffende onderwerp. Voor geinteresseerden, een overzicht.

1 reactie

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (966)
Contact