Blog:

Ronald van den Hoff: The End of Business As Usual

door Marco Derksen op 30 maart 2015

Iedere laatste maandag van de maand faciliteert Seats2meet in haar vestiging in Amersfoort of Utrecht een Monday Meetup. Voorafgaande aan de meeting van vandaag in Amersfoort een webinar waarin Ronald van den Hoff en Laura Hamer met elkaar in gesprek gaan over ‘The End of Business As Usual’, een bekende uitspraak uit het inmiddels 15 jaar oude maar visionaire boek The Cluetrain Manifesto. Een mooi gesprek waarin Ronald zijn visie geeft op de veranderingen die op ons afkomen en hoe we daar op kunnen anticiperen. 45 minuten die meer dan de moeite waard zijn!

1 reactie

Profielfoto
eline2014 op schreef:

Net De Cirkel gelezen van Dave Eggers, roman over doorgeschoten transparantie. Indringend!

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (993)
Contact