Terugblik op Singularity University Summit Europe

door Marco Derksen op 24 november 2014

Afgelopen week werd voor het eerst de Singularity University Summit Europe georganiseerd. Tijdens de tweedaagse trokken honderden executives, managers, consultants en andere geinteresseerden naar DeLaMar in Amsterdam om presentaties bij te wonen van sprekers als Daan Roosegaarde, John Hagel, Salim Ismail en Peter Diamandis. Topsprekers die twee dagen spraken over wat ze ‘exponentiële technologieën’ noemen en hoe die effect hebben op mensen, organisaties en de wereld. Yuri van Geest, ambassadeur van de Singularity University Europe en mede auteur van het boek Exponential Organizations, was eindverantwoordelijk voor het event.

Helaas kon ik er zelf niet bij zijn, dus ik moet het doen met de vele verslagen van de summit die inmiddels online te vinden zijn:

Video: Henk Jan Winkeldermaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (993)
Contact