Blog:

Google en Facebook domineren ook in Nederland

door Marco Derksen op 23 november 2014

DDMM-top25-oktober2014Afgelopen week presenteerde VINEX, de vereniging van internet exploitanten, de nieuwste meetresultaten van het digitale bereiksonderzoek DDMM (Dutch Digital Media Measurement). Maandelijks verschijnen op de website van VINEX verkorte rapportages met daarin o.a. een overzicht van het bereik van alle participanten in het onderzoek, een top 50 websites en top 50 merken. Google en Facebook domineren de Nederlandse markt. Op PC/laptop is Google koploper met een bereik van 72,1 procent. Op mobiel is Whatsapp met een bereik van 50,0 procent koploper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (967)
Contact