Intel's Future of Human Communication

door Marco Derksen op 10 februari 2014

Wearable technology of draagbare technologie is de volgend stap in de wereld van mobiele computers. Deze innovatie die met de komst van gadgets als Google Glass en Apple’s iWatch aan populariteit toeneemt, heeft nu al impact op informatiebeveiliging, productiviteit, cultuur, privacy en infrastructuur in organisaties.

In het kader van deze ontwikkelingen is Intel dit jaar gestart met de Make It Wearable Challenge, een wereldwijd initiatief waarin het designers, developers en andere creatieven uitdaagt om te komen met innovatieve ideeën. Ter inspiratie brengt Intel samen met The Creators Project een minidocumentaire over wearable technology met o.a. the grandfather of wearables Sandy Pentland, mobiel journalist Tim Pool, innovator Pattie Maes en trendwatcher Steve Brown. Afgelopen week werd het eerste deel online gezet: Human Communication (via: Motherboord).


Episode 1: Human Communication


Episode 2: Human Health


Episode 3: Human Expression


Episode 4: Becoming Superhuman

3 reacties

Beantwoord

Beantwoord

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (978)
Contact