Microsoft's visie op de toekomst van leven, werken en spelen

door Marco Derksen op 2 maart 2013


Microsoft’s missie was jarenlang om in ieder huis en op ieder bureau een PC te krijgen. De visie daarachter was dat het ons leven zou verrijken. Met visionaire themaprogramma’s als Microfoft Home (1994) en Microsoft Envisioning Lab (2011) evolueerde Microsoft’s visie zich met de technologische marktontwikkelingen. Deze week opende Microsoft het Envisioning Center en laat het met bovenstaande video haar visie zien op hoe we via (grote) touchscreens en Siri-achtige stemherkenning in de toekomst leven, werken en spelen (via: TechNet).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (990)
Contact