Blog:

We Are The People We've Been Waiting For

door Marco Derksen op 10 december 2012

Het is al weer een tijd terug dat ik de trailer heb gezien van We are the people, een onafhankelijke, provocerende documentaire uit 2009 van David Puttnam over het Britse onderwijssysteem. Terwijl de wereld in een razend tempo verandert, is het onderwijs volgens Puttnam hetzelfde gebleven. Hij staat daarin niet alleen. In de documentaire komen o.a. Germaine Greer, Richard Branson en Sir Ken Robinson aan het woord en volgen we een aantal jongeren die ieder op hun eigen manier tegen de beperkingen aanlopen van het huidige onderwijssysteem.

Naar aanleiding van de discussie over online onderwijs heb ik alsnog de volledige documentaire bekeken. Absolute aanrader voor wie de documentaire nog niet heeft gezien!

1 reactie

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (990)
Contact