Inspirerende organisatiecultuur van Afas

door Marco Derksen op 11 januari 2012

Naast de aanwezigheid van AFAS op social media zoals Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube, was ik vooral onder de indruk van de inspirerende organisatiecultuur (Gert van Assen bedankt voor de rondleiding en toelichting).

De medewerkers, de op het oog zeer efficiënte organisatie (van inchecken bij de receptie tot afhandeling van klantvragen) en het kantoorgebouw in Leusden (met een eigen theater, sportschool en hilarische posters op het toilet) lijken in perfecte balans.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik destijds de overname van Yunoo door AFAS niet begreep (vanuit standpunt oprichters Yunoo), maar na vandaag ben ik ervan overtuigd dat ze geen betere organisatie hadden kunnen vinden om zich verder door te ontwikkelen.

Het is duidelijk, ik ben laaiend enthousiast en denk serieus dat concurrenten als Exact en Unit4 hun borst nat kunnen maken de komende jaren!

2 reacties

Ik volg Afas al een tijd en ben onder de indruk van het continue enthousiasme van Bas van der Veldt. Heb ‘m al jaren niet meer gesproken, maar vandaag toch weer een mooie ontwikkeling bij softwarebedrijf Afas die medewerkers voortaan elke vrijdag betaald vrij geeft. Die vrijdag wordt door het bedrijf nu omgedoopt tot een ‘ontwikkeldag’, waarop werknemers bijvoorbeeld mantelzorg, vrijwilligerswerk of iets voor zichzelf kunnen doen.

https://www.afas.nl/persbericht/afas-voert-vierdaagse-werkweek-in-voor-alle-medewerkers

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (994)
Contact