Josephine Green: From Pancakes to Pyramids

door Marco Derksen op 27 juni 2011

Zo nu en dan komt Josephine Green (voormalig Senior Director of Trends and Strategy bij Philips) voorbij in de discussies over socioculturele trends. Zo is de Pyramids to Pancakes-beweging die zij in haar Philipsperiode heeft opgestart de laatste dagen onderwerp van gesprek op Twitter. Met name de overeenkomst tussen haar visie en het 7i-netwerkmodel was voor mij reden om nog eens goed te kijken (en luisteren) naar haar recente presentatie (video, 40 min).

Deze video is eerder gepubliceerd op upstream.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (987)
Contact