Je kunt niet zonder betekenis zijn

door Marco Derksen op 9 oktober 2022

Opmerkelijk dat ik de korte documentaire ‘Je kunt niet zonder betekenis zijn’ het afgelopen jaar helemaal heb gemist, maar dankzij een bericht op LinkedIn werd ik er dit weekend alsnog op gewezen en heb ‘m inmiddels al een paar keer gekeken. Wat een prachtige documentaire met een belangrijke boodschap voor de samenleving:

De documentaire ‘Je kunt niet zonder betekenis zijn’ is na de inauguratie van Kees Klomp tot Lector Betekeniseconomie aan de Hogeschool Rotterdam op 11 november 2021 in Pakhuis de Zwijger in première gegaan.

Vanuit het gedachtegoed over Betekeniseconomie van Kees Klomp laat de documentaire ideeën zien van een nieuw economisch denkkader. Een kader dat niet langer uitsluitend is gericht op welvaart, groei en winstmaximalisatie, maar ook op welzijn, bloei van mensen en meervoudige waardencreatie. Een echte eyeopener in deze tijden van crisis.

De documentaire is een project in opdracht van het lectoraat Betekeniseconomie van Kenniscentrum Business Innovation en is mede mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (967)
Contact