Zijn DAO’s dé toekomst van organisaties?

door Marco Derksen op 7 april 2022

Het was Matan Field die mij in 2015 voor het eerst vertelde over decentralized autonomous organizations (DAO’s). Maar wat zijn DAO’s eigenlijk en zijn DAO’s dé toekomst van organisaties?

Op donderdag 27 januari vond het online webinar van de Dutch Blockchain Coalition plaats over decentralized autonomous organizations (DAO’s). In het webinar werden de belangrijkste beginselen over DAO’s uitgelegd.

Zijn decentralized autonomous organizations (DAO’s) dé toekomst van organisaties? Wat houdt een DAO eigenlijk in? Hoe besturen we dit soort organisaties? En hoe zet je een DAO op? Luuk Weber (founder Kolektivo en contibutor PrimeDAO) en Olivier Rikken (Ledger Leopard en Technische Universiteit Delft), experts op het gebied van DAO, namen de kijkers onder leiding van Annemarie Brüning mee naar de basis over DAO’s:

Illustratie: The Daily Guardian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (978)
Contact