Radiostilte: podcast over digitale transformatie

door Marco Derksen op 27 september 2020

Het is al weer een tijd terug dat ik voor Radiostilte, de podcast van de Politieacademie voor politieleiders, een gesprek heb gehad met Piet-Hein Peeters en Sophie van Berkesteijn-Gootjes. Namens AOG School of Management ben ik betrokken bij een interne leergang voor de politieacademie over digitale transformatie en leiderschap. Ons gesprek ging dan ook over digitale transformatie en de betekenis daarvan voor de politie. Een mooi gesprek over het omarmen van complexiteit en onzekerheid, over zwarte zwanen en anti-fragiliteit van Nassim Taleb, over zeilschepen, stoomboten en kayakken, over leiderschap en over de mentale transformatie in een digitale netwerk-samenleving.

Luisteren: Radiostilte

Foto: Paolo Carnassale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (978)
Contact