Gartner’s Hype Cycle for Emerging Technologies, 2020

door Marco Derksen op 21 augustus 2020

Ieder jaar komt onderzoeks- en adviesbureau Gartner met een update van de hype cycle waarin het de opkomende trends schetst die de technologische innovaties het komende decennium zullen beinvloeden. Deze week verscheen Gartner’s Hype Cycle for Emerging Technologies 2020 met dit jaar als belangrijkste trends social distancing-technologieën, de composable enterprise, AI-ondersteund ontwerpen, gedifferentieerde privacy en biologisch afbreekbare sensoren. Opmerkelijk is de trend social distancing-technologieën die dit jaar veel aandacht kregen door de uitbraak van de Covid-19 pandemie.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (978)
Contact