Persoonlijke ontwikkeling in tijden van corona

door Marco Derksen op 2 juni 2020

Dagstage is een platform waarbij mensen en organisaties die van elkaar willen leren met elkaar in contact worden gebracht. Inmiddels kan ik uit eigen ervaring spreken dat een dagje meelopen in de keuken van een ander misschien wel de meest leuke en effectieve manier is van persoonlijke ontwikkeling. Voor ons als initiatiefnemers dan ook de reden om het platform breder beschikbaar te stellen aan mensen en organisaties die zichzelf ook willen blijven ontwikkelen.

En toen was daar Covid-19 en gingen de deuren voor dagstages voorlopig dicht. En dat terwijl juist deze periode een goed moment is voor je persoonlijke ontwikkeling. Wat leer je van deze bijzondere tijd en wat neem je daarvan mee naar de toekomst? Hoe ziet die toekomst er uberhaupt uit?

De komende tijd gaan Stephan Fellinger en ik op zoek naar antwoorden op deze vragen. Ben je ook benieuwd, doe dan mee met ons onderzoek via Mentimeter en leer van anderen. Beantwoorden van de vragen kost je ongeveer 10 minuten. Vanaf 11 juni zullen wij de resultaten van het onderzoek presenteren en gaan wij ook met groepen tot max. 20 deelnemers in gesprek via Dagstage Zoomsessies. Over wat je kunt leren in deze bijzondere tijd, over de toekomst van werk en wat dat voor jou zou kunnen betekenen.

Update
Op donderdag 11 juni organiseren we van 12-13 uur een Zoomsessie waarin we de resultaten van het onderzoek bespreken en een blik werpen op de toekomst. We willen de groep beperken tot ca. 10-15 deelnemers. Interesse om mee te doen? Laat het me dan even weten via marco@dagstage.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (966)
Contact