Blog:

CIO TV

door Marco Derksen op 10 mei 2020

CIO TV is een wekelijkse, live talkshow van ICT Media met diverse C-level gasten en experts. Gastheer Rob Beijleveld stelt vragen, hoofdredacteur Hotze Zijlstra biedt verdieping en Arnoud van Gemeren, hoofdredacteur van CIO Magazine, deelt zijn observaties in een videocolumn. De heren bespreken allerlei onderwerpen die te maken hebben met technologie, maar ook economie en samenleving.

Goed initiatief waarbij het duidelijk is dat de heren nog even moeten wennen aan het verzorgen van ‘live tv’. Maar in tijden van corona zal de kijker zich daar niet al te veel aan storen verwacht ik. Waar de kijker zich wel aan zou kunnen storen, is het feit dat er alleen maar heren aan tafel zit. Dat kan en moet toch anders kunnen heren!

CIO TV #1 – Arthur Govaert en Ben Gorter over het leergeld van de coronacrisis

In de eerste uitzending Arthur Govaert, voorzitter CIO Platform Nederland & CIO bij het Radboudumc en Ben Gorter, CIO bij Fontys Hogeschool. Ook aan tafel: Arjan Eriks, customer operations manager van Schuberg Philis.

CIO TV #2 – Met Aloys Kregting, Marcel Krom en Marc Schuuring

In deze uitzending Marcel Krom, CIO van PostNL, Aloys Kregting, CIO van AkzoNobel en Marc Schuuring, senior partner bij de Boston Consulting Group aan. Ook aan tafel: Bart Schilt, vice president bij Capgemini Invent.

CIO TV #3 – Met Corné Mulders, Jeroen Tas en Eric Wesselman

In de derde aflevering Corné Mulders (CIO UMC Utrecht), Jeroen Tas (Chief Innovation & Strategy Officer Royal Philips) en Eric Wesselman (Head of Digital Transformation Advisory KPMG). Virtueel aan tafel: Prinses Laurentien, die vertelt over de Alliantie Digitaal Samenleven, een publiek-private samenwerking die de digitale kloof wil verkleinen.

CIO TV #4 – Met Paul Hillman en Frits Bussemaker

In deze aflevering zijn Paul Hillman, CIO van Delft University of Technology en Frits Bussemaker, Business Community Builder te gast. We spreken onder meer over innovatie in grote organisaties, die vaak moeite hebben om de controle uit handen te geven aan innovatieve teams.

CIO TV #5 – Met Anton Rutten, Frans van Duivenboden en Bob Hutten

Voor deze uitzending Anton Rutten, Head of IT Systems bij Rabobank, Frans van Duivenboden, CIO van Vion Food Group en Bob Hutten, directeur van Hutten. Ook aan tafel: Gerard Elkhuizen, market head Benelux van Cognizant.

CIO TV #6 – Met Wim de Boer, Martin Hoff en Ton Arrachart

In deze uitzending Wim de Boer, CIO van Stedin en Martin Hoff, CIO van EBN. Ook aan tafel: Ton Arrachart, global IT director bij Caldic.

CIO TV #7 – Met Lourens Visser, Aart van der Vlist en Perry van der Weyden (8 mei 2020)

In deze uitzending Lourens Visser, CIO Rijk bij het ministerie van BZK, Aart van der Vlist, CIO UWV en Perry van der Weyden, CIO Rijkswaterstaat. Ook aan tafel: Marc Schuuring, MD & Senior Partner bij BCG.

CIO TV #8 met Bouke Hoving en Hylke Sprangers

A.s. dinsdag 12 mei om 10:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (967)
Contact