Technologiekompas voor het onderwijs

door Marco Derksen op 16 oktober 2019

Wat is de komende jaren de belangrijkste technologie, gelet op de ambities en doelen van het onderwijs? En wat betekent dat voor leerlingen, leraren en schoolbesturen? Over een aantal jaren, maar ook nu al?

Vanmorgen plaatste Kennisnet een link naar het Technologiekompas voor het onderwijs. Op Twitter volgde een interessante discussie over de subtitel ‘Onderwijs in een kunstmatig intelligente wereld’.

Het Technologiekompas bevat een algemene trendanalyse die specifiek toegepast wordt op het onderwijs, door middel van toekomstschetsen en concrete adviezen. Kennisnet schrijft het Technologiekompas om schoolbesturen te helpen onderzoeken hoe technologie kan bijdragen aan de ambities van het onderwijs.

Het Technologiekompas is geschreven voor schoolbestuurders, schoolleiders, opleidingsdirecteuren en ict-verantwoordelijken die zich afvragen welke technologische ontwikkelingen relevant zijn voor het onderwijs van de toekomst. En die daarnaast handvatten en adviezen zoeken om die technologische ontwikkelingen in hun onderwijs in te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (966)
Contact