Blog:

Annette Dölle over Nooit Af in het Onderwijs

door Marco Derksen op 28 november 2018

In het boek ‘Nooit Af’ geven Aslander en Witteveen een nieuwe kijk op de fundamenten van ons leven: werk, school, zorg, overheid en management. De veranderingen gaan nu zo snel dat er helemaal geen tijd meer is voor het maken van uitvoerige plannen, die meestal alweer achterhaald zijn als de planning eindelijk af is. Tijd voor een andere aanpak. In ‘Nooit Af in het Onderwijs‘, nemen Martijn Aslander en Annette Dölle je mee in de uitdagingen van het onderwijs. Juist daar belemmeren hiërarchische lagen de hands-on oplossingen die snel en eenvoudig tot stand hadden kunnen komen.

Gisteravond was Annette Dölle te gast bij Media Villa Arnhem waar ze haar visie deelde met professionals uit zowel het onderwijs als daarbuiten.

Video: Martijn Baudoin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (990)
Contact