Blog:

Techniek is er klaar voor, nu wij nog!

door Marco Derksen op 31 december 2017

Het viel me pas recentelijk op, maar Centraal Beheer heeft de afgelopen jaren een aantal commercials laten maken waarin de technologische ontwikkelingen als uitgangspunt zijn genomen. Zo zien de we zelfrijdende auto al in een commercial uit 2014, internet of things en smart home in een commercial uit 2015 en het personal voice control in een commercial uit 2016. Jammer dat ze deze reeks in 2017 niet hebben doorgezet, wellicht in 2018 weer?


De zelfrijdende auto (2014)
Stap achterin, zeg waar je naar toe wilt en de auto doet de rest. Hij neemt automatisch de juiste afslag, stopt keurig voor een rood licht en wijkt moeiteloos uit voor gevaarlijke obstakels. En dat alles terwijl jij op je gemak met je krantje op de achterbank zit. Met de zelfrijdende auto ben je voortaan altijd precies op tijd. Alleen komt de auto zelfs voor sommige misschien net iets te vroeg.


Welkom (2015)
In een modern huis gaan voor twee snuggere inbrekers alle deuren open. Letterlijk. En eenmaal binnen krijgen ze de buit op een presenteerblaadje. Het lijkt wel of dit huis er gewoon om vraagt. Hebben de inbrekers een lot uit de loterij? Of is dit veel te mooi om waar te zijn?


Rapper (2016)
Rapper Young D heeft met zijn gouden stem een platencontract in de wacht gesleept. Onze held is hotter than hot en zijn maatjes zijn maar wat trots op het succes van hun homie. Bij een vet platencontract hoort natuurlijk een vette auto. Die past helemaal bij zijn nieuwe sterrenstatus. Maar dan blijkt dat zelfs Young D niet altijd totally in control is. Tijd om Even Apeldoorn te (r)appen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (990)

Geplaatst op 31 mei. 2024

AI-strategie fintech Klarna

Klarna, een toonaangevende Zweedse fintechgigant, speelt een prominente rol in de buy-now-pay-later sector. Het bedrijf biedt flexibele betaaloplossingen voor online […]

Lees Bericht: AI-strategie fintech Klarna
Contact