De impact van digitale transformatie op de procesinrichting

door Marco Derksen op 16 december 2016

Eind vorig jaar gaf Pascal Ravesteijn, lector Procesinnovatie en Informatiesystemen aan Hogeschool Utrecht, een interessant college over de impact van digitale transformatie op de procesinrichting. Met het zicht op de steeds sneller opeenvolgende ontwikkelingen binnen de technologie wordt het steeds belangrijker een methodische aanpak te hebben om IT-innovatie, procesoptimalisatie en informatieplanning op elkaar af te stemmen, zodat IT-managers en businessmanagers in organisaties niet langer langs elkaar heen praten en deze ontwikkelingen vele malen sneller en effectiever kunnen omarmen.

Bovenstaande video is het tweede deel van zijn college waarin hij specifiek in gaat op business process management (BPM). Het eerste deel van zijn college is vooral een inleiding op de digitale trends van dit moment (en voor de meeste lezers van dit blog inmiddels wel bekend):

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (994)
Contact