Blog:

IKEA’s Digital Rehab

door Marco Derksen op 16 december 2016

Meer dan 50% van de mensen is verslaafd aan zijn smartphone. Gemiddeld besteden we 8 uur en 33 minuten per dag aan media. We kijken 221 keer per dag op onze smartphone. IKEA gaf LifeHunters de opdracht voor een sociaal experiment: een gezin dat zich gedurende één week geheel onthoudt van alle digitale middelen. Geen TV, geen mobiele telefoons, geen tablets en dus ook geen gebruik van sociale media. Levert een mooie korte video op dat maar weer eens laat zien hoeveel aandacht screens van ons opeisen!

Mooie contentmarketing ook van IKEA 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (966)
Contact