Digitale transformatie: geen sector ontkomt er aan

door Marco Derksen op 22 december 2015

Digitale TransformatieIn MT een kort maar interessant interview met Johan Aurik, manager partner en voorzitter van de Raad van Bestuur strategie- en managementadviesbureau A.T. Kearney. Door een razendsnel veranderende wereld en vooral door de digitale revolutie moeten alle organisaties fundamenteel nadenken over wat ze doen en waar ze de komende jaren heen willen. ‘Elk businessmodel model moet op de schop‘ aldus Aurik.

Ook Jacques van de Wal, hoofd economisch bureau van ABN AMRO, stelt dat geen sector ontkomt aan digitale transformatie. In een recente publicatie (pdf) schetst hij een framework om meer zicht te krijgen op de gevolgen en verschillen per sector. ABN AMRO heeft inmiddels analyses gepubliceerd over de digitale transformatie in transport en utilities. Andere sectoren volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (813)

Geplaatst op 2 jun. 2022

Deepfake for good

De Rotterdamse politie hoopt door middel van een deepfake-video waarin het dertienjarige slachtoffer direct tot de dader en getuigen spreekt […]

Lees Bericht: Deepfake for good
Contact