Google's Project Soli toont de toekomst van gebruikersinterface

door Marco Derksen op 9 juni 2015

Afgelopen week kreeg Project Soli, één van de Google ATAP-projecten dat tijdens het jaarlijkse developers conference Google I/O 2015 werd gepresenteerd, opmerkelijk veel aandacht op de internationale techblogs. Wat is Project Soli en waarom krijgt het zoveel aandacht? Wearables zoals smartwatches worden steeds kleiner en zijn daardoor steeds moeilijker handmatig te bedienen. Als mogelijke oplossing werkt Google in Project Soli aan een nieuwe manier om wearables te bedienen op basis van bewegingsdetectie via een micro radarsensor. Project Soli laat daarmee zien hoe de gebruikersinterface van de toekomst er uit zou kunnen zien. Nog niet onder de indruk? Bekijk de video!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (994)
Contact