Blog:

TIS: Platform over sociale en technologische innovatie

door Marco Derksen op 8 juni 2015


Afgelopen week lanceerde Fast Moving Targets een nieuw initiatief: The Innovation Station (TIS). De joint venture van Fast Moving Targets met Hivos wordt een globaal platform over sociale en technologische innovatie dat met een betrokken en deskundig publiek de beste video’s over innovatie bij elkaar wil brengen en daarnaast zelf inhoud op dit gebied maakt. Eerder al kreeg het initiatief financiële steun vanuit het Stimuleringsfonds voor de Pers.

Moet eerlijk zeggen dat ik nog even de weg moet vinden op het platform, maar de eerste video’s over sociale en technologische innovatie zijn inmiddels te vinden in diverse themarubrieken waaronder rubrieken over de toekomst van onderwijs, energie, zorg en mobiliteit. Platform om in de gaten te houden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (833)

Geplaatst op 10 sep. 2022

Het kwetsbare paradijs

Gisteren de tentoonstelling ‘Das zerbrechliche Paradies‘ in Gasometer Oberhausen bezocht. ‘Das zerbrechliche Paradies’ of ‘het kwetsbare paradijs’ neemt je als […]

Lees Bericht: Het kwetsbare paradijs
Contact