Jef Staes: To Manage or Not To Manage

door Marco Derksen op 2 juni 2015

Al eerder verwees ik op dit blog naar een presentatie van Jef Staes. Staes is expert op het vlak van business- en cultuurinnovatie en auteur van boeken als Mijn organisatie is een oerwoud, Mijn manager is een held en Ik was een schaap.

Een tijd terug is Jef Staes begonnen met #JefTalks, korte live webinars waarbij kijkers via social media ook vragen kunnen stellen. De meeste van deze webinars zijn ook via YouTube of Livestream.com terug te kijken. Hierboven het webinar waarin Jef Staes zijn bekende canvas nogmaals toelicht en aan de hand waarvan hij laat zien dat het onzin is om te roepen dat we geen managers meer nodig hebben. Letterlijk betekent managen het handig voor elkaar krijgen van zaken. En dat blijft nodig. Alleen is de context verandert en dat betekent dat we andere type managers nodig hebben. En daar sluit ik me helemaal bij aan. Kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (990)

Geplaatst op 31 mei. 2024

AI-strategie fintech Klarna

Klarna, een toonaangevende Zweedse fintechgigant, speelt een prominente rol in de buy-now-pay-later sector. Het bedrijf biedt flexibele betaaloplossingen voor online […]

Lees Bericht: AI-strategie fintech Klarna
Contact