Jef Staes: To Manage or Not To Manage

door Marco Derksen op 2 juni 2015

Al eerder verwees ik op dit blog naar een presentatie van Jef Staes. Staes is expert op het vlak van business- en cultuurinnovatie en auteur van boeken als Mijn organisatie is een oerwoud, Mijn manager is een held en Ik was een schaap.

Een tijd terug is Jef Staes begonnen met #JefTalks, korte live webinars waarbij kijkers via social media ook vragen kunnen stellen. De meeste van deze webinars zijn ook via YouTube of Livestream.com terug te kijken. Hierboven het webinar waarin Jef Staes zijn bekende canvas nogmaals toelicht en aan de hand waarvan hij laat zien dat het onzin is om te roepen dat we geen managers meer nodig hebben. Letterlijk betekent managen het handig voor elkaar krijgen van zaken. En dat blijft nodig. Alleen is de context verandert en dat betekent dat we andere type managers nodig hebben. En daar sluit ik me helemaal bij aan. Kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (677)

Geplaatst op 1 jul. 2020

De toekomst van AI

Artificiële intelligentie (AI) lijkt één van de meest besproken, maar misschien wel minst begrepen technologieën van dit moment. Op welke […]

Lees Bericht: De toekomst van AI

Geplaatst op 10 mei. 2020

CIO TV

CIO TV is een wekelijkse, live talkshow van ICT Media met diverse C-level gasten en experts. Gastheer Rob Beijleveld stelt […]

Lees Bericht: CIO TV
Contact