Google Talks over mens en technologie

door Marco Derksen op 1 juni 2015

Google Talks begon in 2005 als Authors@Google-serie waarbij innovatie-auteurs werden uitgenodigd door Google voor een presentatie op de campus. Inmiddels zien we naast auteurs ook muzikanten, filmmakers, chef-koks, intellectuelen en innovators op de lijst van sprekers. Vanaf eind 2006 zijn de meeste presentaties ook beschikbaar via het YouTube-kanaal van Talks at Google, dat inmiddels meer dan 2.000 video’s telt die bij elkaar meer dan 50 miljoen keer zijn bekeken.

Een selectie van de presentaties over mens en technologie van het afgelopen jaar:

Video: The Lean Startup, Eric Ries (2011)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (987)
Contact