Blog:

Mary Meeker’s Internet Trends 2015

door Marco Derksen op 27 mei 2015

Het begint inmiddels een traditie te worden dat venture capitalist en voormalig beursanalist Mary Meeker ieder jaar komt met een soort van state of the internet. Voorheen deed ze dat vanuit Morgan Stanley, tegenwoordig doet ze dat vanuit Kleiner Perkins Caufield & Byers (KPCB). 20 jaar na haar eerste internetrapport, presenteerde Mary Meeker vandaag tijdens de Code Conference de internet trends van 2015 (pdf). De presentatie is binnen een dag alleen op SlideShare al bijna 200.000 keer bekeken!

Mary Meeker 2015

Video: Re/code

2 reacties

Beantwoord

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (966)
Contact