Bas Haring: Waarom is cola duurder dan melk?

door Marco Derksen op 25 mei 2015

Deze week luisterde ik nog naar een hoorcollege van volksfilosoof en bijzonder hoogleraar Publiek Begrip van Wetenschap aan de Universiteit Leiden Bas Haring over de mechanismen van de evolutie. Haring is één van de weinige filosofen die op een frisse en toegankelijke manier wetenschap en filosofie zo weet uit te leggen dat ’t voor iedereen begrijpbaar wordt. Momenteel werkt Haring aan een boek over de economie dat in het najaar zal verschijnen. De (werk)titel van het boek is ‘Waarom is cola duurder dan melk?’ Afgelopen maand gaf Haring alvast een voorproefje van dit boek voor de maandelijkse talkshow Stadsleven die op 28 april 2015 het thema ‘Show me the money’ droeg. Kijk en luister!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (994)
Contact