Blog:

Een zoektocht naar de topbedrijven van morgen

door Marco Derksen op 17 mei 2015


Het FD en BNR Nieuwsradio zijn al meer dan een jaar op zoek naar De Nieuwe Kampioenen van Nederland, oftewel bedrijven die een goede kans hebben internationaal door te breken en in staat zijn om een sector op zijn kop te zetten.

De drie Nederlandse bedrijven die het meeste kans maken op een internationale doorbraak zijn familiebedrijf Priva, start-up Photanol en mkb-bedrijf Optiqua. Dankzij hun innovaties maken ze goede kans om uit te groeien tot echte multinationals. Dit stellen de zes experts die het afgelopen jaar het FD en BNR hebben bijgestaan in hun zoektocht naar ‘De Nieuwe Kampioenen’, kleine tot middelgrote ondernemingen die de ASML’s van de toekomst kunnen worden. De drie winnaars zijn gekozen uit ruim tweehonderd bedrijven verdeeld over negen groeisectoren: mobiliteit, voeding, energie & milieu, water, chemie, verstedelijking, zorg, veiligheid en internet.

In de speciale bijlage van het FD van zaterdag 16 mei een overzicht van De Nieuwe Kampioenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (987)
Contact