Blog:

Wat zijn de opbrengsten van vijf jaar netwerkschool?

door Marco Derksen op 16 mei 2015


Vijf instellingen hebben de afgelopen vijf jaar hard gewerkt aan vernieuwing en verandering in het MBO. Zij hebben gezocht of zij beter onderwijs konden geven voor dezelfde kosten. Daarbij is er veel geleerd en ontwikkeld. Waardevol voor iedereen die werkzaam is in het MBO. Deze kluis vol met ervaringen is recentelijk opengemaakt en beschikbaar via de website netwerkschoolopbrengsten.nl (via Willem Karssenberg).

In 2012 bezocht ik Helicon MBO Velp, een van de vijf netwerkscholen. Ik vroeg mij toen af of de netwerkschool het model zou zijn voor de toekomst van het onderwijs. Daarover volgde vandaag een mooie discussie op Twitter met o.a. Marc Hendriks en Karin Winters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (993)
Contact