De Lean startup door Eric Ries

door Marco Derksen op 28 februari 2015

Maandag komt de Amerikaanse ondernemer, blogger en auteur Eric Ries naar Amsterdam voor een seminar over de lean startup georganiseerd door Live on Demand. Het boek The Lean Startup (2011) van Eric Ries gaat over een nieuwe manier van snelle en effici├źnte productontwikkeling. De idee├źn uit het boek worden inmiddels breed overgenomen in de startup-wereld en het bedrijfsleven. Rondom het boek is een wereldwijde beweging ontstaan waarin ondernemers kennis en ervaring uitwisselen. Voor wie er maandag niet bij kan zijn, de sessie van Eric Ries enkele jaren geleden bij Authors@Google is een aanrader!


Zie ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (987)

Geplaatst op 31 mei. 2024

AI-strategie fintech Klarna

Klarna, een toonaangevende Zweedse fintechgigant, speelt een prominente rol in de buy-now-pay-later sector. Het bedrijf biedt flexibele betaaloplossingen voor online […]

Lees Bericht: AI-strategie fintech Klarna
Contact