Blog:

Welke Nederlandse startup wint dit jaar de NIMA Award?

door Marco Derksen op 4 november 2014

Winnaars-NIMA-Awards-2013-websiteDe beroepsvereniging NIMA organiseert al jaren de uitreiking van de NIMA Awards, de marketingprijzen voor Nederlandse organisaties. Op 19 maart 2015 reikt NIMA, tijdens de Dutch Marketing Awards, opnieuw de marketing awards uit in de categorie├źn: Marketing Launch (beste nieuwkomer), Marketing Next (next step in marketing) en Marketing Company van het jaar. Net als vorig jaar heb ik de eer om in de jury te zitten van de categorie voor beste nieuwkomers.

Afgelopen jaar werd Hutspot Amsterdam uitgeroepen tot de beste nieuwkomer, voor Peerby en Waka Waka. Wij vonden als jury dat Hutspot Amsterdam heeft aangetoond dat het ondanks de economische crisis wel degelijk mogelijk is om een innovatief retailconcept succesvol in de markt te zetten.

Maar welke organisatie moet er volgens jou dit jaar worden uitgeroepen tot beste nieuwkomer en een NIMA Award winnen? Tot 16 november (?) kun je organisaties nomineren via nima.nl.

Foto: NIMA

1 reactie

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (967)
Contact