Ronald van den Hoff over het belang van de deeleconomie

door Marco Derksen op 17 oktober 2014

In het kader van de Sharing Week sprak Leonieke Daalder van Fast Moving Targets met meer dan 20 vertegenwoordigers van de Nederlandse deeleconomie: ShareNL, ParkFlyRent, DriveMoby, Croqqer, Huizenruil.com, Society 3.0, Snappcar, Zorgvoorelkaar.com, Thuisafgehaald, Durf Te Vragen, Mywheels, BrownCow, BlaBlaCar, WeHelpen, Crowd Expedition, REWEAR, Peerby, Konnektid, FLOOW2 en Uber. De interviews zijn gebundeld in de playlist Sharing Week NL.

Een absolute aanrader is het interview met Ronald van den Hoff van Society 3.0 over het belang van deeleconomie. Volgens van den Hoff zit de groei voor de toekomst in het delen van overloed waarin we op een zinvolle manier waarde creƫren.

1 reactie

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (990)
Contact