Top 25 global social business leaders

door Marco Derksen op 15 oktober 2014


The Economist Intelligence Unit (EIU) publiceerde recentelijk in opdracht van IBM de Top 25 global social business leaders, een overzicht van 25 leiders die social business hebben ingezet om hun bedrijf of organisatie te transformeren. Op de lijst vinden we o.a. Scott Monty (voormalig chief of global digital communications, Ford Motor Co), B. Bonin Bough (Vice-president of global media and consumer engagement, Mondelez International), Gilberto Garcia (Director of innovation, Cemex), Marisa Thalberg (Vice-president for corporate digital marketing, Estée Lauder Cos) en Chris Laping (Senior vice-president for business transformation, Red Robin Gourmet Burgers). Een mooi overzicht van best practices!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (990)

Geplaatst op 31 mei. 2024

AI-strategie fintech Klarna

Klarna, een toonaangevende Zweedse fintechgigant, speelt een prominente rol in de buy-now-pay-later sector. Het bedrijf biedt flexibele betaaloplossingen voor online […]

Lees Bericht: AI-strategie fintech Klarna
Contact