Blog:

Larry Downes over big bang disrupties

door Marco Derksen op 5 oktober 2014

Traditionele innovatietheorie├źn zijn achterhaald, zegt de Amerikaanse adviseur Larry Downes in Big Bang Disruption: Strategy in the Age of Devastating Innovation. Disruptieve innovaties verlopen niet meer via een geleidelijk proces zoals beschreven in de innovatietheorie van Rogers, maar komen zo onverwacht dat ze gevestigde bedrijven binnen een mum van tijd kunnen wegvagen. ‘Wees bedacht op een dynamiek van mislukking, mislukking, mislukking, doorslaand succes’ aldus Downes.

Op managementboek.nl een interview met Downes waarin hij ingaat op dit baanbrekende boek dat hij begin dit jaar samen met Accenture-collega Paul Nunes schreef. Deze maand verschijnt de Nederlandstalige editie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (987)

Geplaatst op 31 mei. 2024

AI-strategie fintech Klarna

Klarna, een toonaangevende Zweedse fintechgigant, speelt een prominente rol in de buy-now-pay-later sector. Het bedrijf biedt flexibele betaaloplossingen voor online […]

Lees Bericht: AI-strategie fintech Klarna
Contact