Blog:

Rutger Bregman – Gratis geld voor iedereen (ebook)

door Marco Derksen op 14 september 2014


In februari van dit jaar verscheen Rutger Bregman’s Tegenlicht-aflevering ‘De noodzaak van een utopie‘. De 26-jarige historicus en schrijver – mede voor online platform De Correspondent – werd bekend om zijn uitgesproken mening en wonderlijke levensvisie. Zo vindt hij dat wij, gezapige wereldburgers, weer utopisch moeten leren denken. In Gratis geld voor iedereen. En nog vijf grote ideeën die de wereld kunnen veranderen (ebook), zijn derde boek in drie jaar tijd, beschrijft Bregman een reeks vooruitstrevende ideeën die de lezer in luilekkerland moeten wakker schudden (via: oneworld.nl).

De video betreft een bonusfragment uit eerdere uitzending van VPRO Tegenlicht.

2 reacties

Beantwoord

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (978)
Contact