The Coming Age of Networked Matter

door Marco Derksen op 28 november 2013


We naderen het tijdperk van internet of everything, een tijdperk waarin alles in de fysieke wereld ook online en onderling met elkaar verbonden is. Vanuit verschillende vakgebieden wordt nagedacht over wat dit betekent voor de samenleving. Een van de organisaties die hier al 45 jaar onderzoek naar doet is het Institute for the Future (IFTF). Op de website van deze organisatie zien we een trailer voor een toekomstverkenning naar het tijdperk van genetwerkte materie dat in 2014 gepubliceerd zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (966)
Contact