Arthur Kruisman: Doen is de beste manier van denken


Arthur Kruisman en Patrick Donath zijn twee vrijdenkers die na Durf fouten te maken en Méér dan een Human Resource, opnieuw samen een korte video hebben gemaakt: Doen is de beste manier van denken. Je bent op je creatiefst wanneer je 5 jaar bent en als je 8 bent is die creativiteit gehalveerd. Tegen je 44e beland je in een staat van terminale serieusheid. Structuur bepaalt je leven en de werkelijkheid hobbelt er achteraan. Deze video is een pleidooi voor het ‘doen’. Prachtig!

6 reacties op “Arthur Kruisman: Doen is de beste manier van denken

  1. Jongens, zielsverwant!
    ik moest er van huilen, knalt erin.

    Ben met club bezig een groots festival te organiseren voor onderwijs, waarin aandacht voor de mens ipv regelgeving.
    Heb m al gedeeld….
    Dank jullie wel! Margreet.

Geef een reactie