Gartner's Hype Cycle for Emerging Technologies, 2013

door Marco Derksen op 20 augustus 2013

Hype Cycle for Emerging Technologies, 2013
Ieder jaar komt onderzoeks- en adviesbureau Gartner met een update van haar Hype Cycle waarin het de stand van zaken schetst vwb technologische ontwikkelingen zoals social media, cloud computing, mobile, etc.

Deze week verscheen Gartner’s Hype Cycle for Emerging Technologies 2013 waarin Gartner de stand van zaken voor 2013 schetst. Evenals de afgelopen jaren heeft Gartner ook dit jaar speciale aandacht voor de relatie tussen mens en machine ten gevolge van de toenemende hype rondom smart machines, cognitive computing en Internet of Things. Interessant is ook om de hype cylce van dit jaar te vergelijken met die van 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007 en 2006.

3 reacties

Beantwoord

Beantwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste blogs

Bekijk alle blogs (967)
Contact